Micul restaurant

De curand, am mostenit o cabana cocheta, nu prea mare, intr-un orasel situat la poalele muntilor. Inconjurat de munti, oraselul si-a pastrat farmecul original, prin zona arhaica din piata centrala si primaria de unde pleaca toate stradutele. La capatul unei alei se afla cabana imbracata toata in iedera. In fata cabanei se afla o gradina cu flori foarte bine ingrijita. Nu departe de cabana, trece un paraias cu apa cristalina si rece ca gheta. Un podisor din lemn, face legatura cu celalalt mal, ajungand direct in padurea cu arbori seculari. Cabana este foarte cocheta si bine impartita, de aceea doream sa amenajez un mic restaurant cu specific traditional. Salonul este foarte mare, iar bucataria este dotata cu tot ceea ce este necesar. Un hol destul de mare face legatura intre salon si terasa ce inconjoara cabana. Am discutat cu un specialist in decoratiuni interioare si am pus totul la punct. Am angajat personal de specialitate si am creat un ambient placut. Pentru ca tin foarte mult la igiena si curatenie, am optat pentru produse igienice Tork. Tork este unul dintre cele mai puternice brand-uri de pe piata modiala si ofera solutii complete si inteligente de igienizare si curatare a spatiilor. Gamele de produse Tork sunt variate si pot fi folosite intr-o multitudine de spatii, in functie de necesitati. Aceste produse Tork le-am gasit pe site-ul magazinului online Sanito.ro.

Principalul obiectiv al produselor de igiena Tork este de a oferi tuturor posibilitatea de a realiza acest lucru cat mai eficient cu putinta. Beneficiile de care ai parte, folosind dezinfectanti de maini Tork, sunt multiple. Calitatea reprezinta principala trasatura pe care se pune accent. De aici reiese faptul ca nu permite favorizarea aparitiei microbilor, eliminand astfel orice risc. Pe langa dezinfectanti de maini, am achizitionat si sapun Tork. Sapunul lichid Tork este de calitate superioara si distruge bacteriile si microbii pana la 99,9%. Sapunul are un rol imporant in evitarea unor epidemii. O igiena superficiala poate provoca probleme serioase de sanatate. Bolile pe care le poate contracta o persoana din cauza unei igiene precare, sunt de cele mai multe ori greu de tratat. Asadar, cel mai simplu si mai ieftin este sa previi, nu sa tratezi. Iar, daca anumite boli pot fi prevenite prin reguli simple de igiena, atunci este de datoria noastra sa le respectam pentru a ne pastra sanatatea.

Avand in vedere multitudinea de probleme care pot sa apara din cauza igieniei, am achizitionat aceste produse atat pentru pesonalul care deserveste, cat si pentru grupurile sanitare destinate clientilor. Baile, le-am dotat cu produse din hartie Tork. Fie ca este vorba despre maini, corp sau diferite suprafete, uscarea corespunzatoare cu hartie de unica folosinta, este esentiala pentru o curatare si igienizare eficienta si de lunga durata. Uscatul mainilor nu are rolul de a elimina apa, ci si bacteriile.

Sunt multumita de ceea ce am realizat si, pentru ca igiena este la loc de cinste in micul meu restaurant, am din ce in ce mai multi clienti, iar mica mea afacere este mai prospera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *