Philips prezintă noile monitoare la ISE 2019

Între 5-8 februarie 2019, Philips Professional Display Solutions ia parte la Integrated Systems Europe (ISE) 2019, cel mai mare eveniment din lume dedicat profesioniștilor în domeniul audio-video. Punctele de atracție includ panouri fără margini pe toate laturile, ecrane curbate SuperWide, inovații ecologice, tehnologie cu andocare USB-C și multe altele.

Confortul ecranului SuperWide

Una dintre cele mai impresionante funcții expuse de Philips la ISE este formatul SuperWide 32:9, extrem de util în firmele de arhitectură și studiouri de design grafic. Monitoarele asigură confortul complet al utilizatorilor pe toată perioada zilei mulțumită suportului cu înățime ajustabilă și funcției de pivotare și înclinare, dar și datorită unghiului de curbură de 1800r care asigură o vizualizare mai naturală.

Puterea atingerii

Unele dintre monitoarele Philips de la ISE dispun de tehnologie touch-screen. Echipat cu atingere Projected-Capacitive (P-Cap), monitoarele nu doar că suportă până la 10 puncte, dar asigură și o utilizare fără griji, datorită protecției avansate IP54 împotriva apei și prafului. Confortul ergonomic este de asemenea garantat, din moment ce aceste monitoare includ un suport flexibil care permite alegerea oricăror înălțimi sau unghiuri care să se preteze pe nevoile utilizatorilor.

Flexibilitatea andocării USB-C

Andocarea USB-C este o soluție avansată, proiectată să sporească productivitatea pentru profesioniștii polivalenți. Oferind un conector USB-C subțire și reversibil pentru o andocare ușoară, cu un singur fir, și un port USB 3.1 de înaltă viteză, acest tip de conectivitate permite clienților să transfere date rapid și sigur, să-și încarce notebook-urile și să-și conecteze perifericele direct în monitor pentru partajarea de documente, pentru vizualizarea clipurilor video și multe altele.

Modelele Philips prezentate la ISE în acest an:

Philips 499P9H – cu o diagonală impresionantă de 49” (48.8″), acest monitor LCD SuperWide curbat poate înlocui cu ușurință o aliniere de două monitoare de 27” QHD alăturate. În completarea flexibilității pe care formatul de 32:9 îl oferă, modelul 499P9H cuprinde o gamă largă de funcții inovative pentru productivitate crescută și multi-tasking eficient. Acestea includ andocarea USB-C pentru conectivitate maximă și un trasfer de date super rapid, comutatorul integrat KVM MultiClient care permite gestionarea a două PC-uri simultan, și un webcam pop-up HelloT de la Windows cu recunoaștere facială care poate fi stocat cu ușurință când nu este folosit. Utilizatorii se bucură de o experiență confortabilă toată ziua datorită funcțiilor ergonomice.

Philips 222B9T și 172B9T – Aceste monitoare profesioniste dispun de o tehnologie touchscreen p-cap în 10 puncte, precum și cu un confort ergonomic oferit de un suport flexibil multi-position. În plus, protecția IP54 oferă profesioniștilor confort datorită ecranelor cu protecție anti-contact, praf sau infiltrare de apă. Aceste panouri adaptabile prezintă și o gamă mare de opțiuni de conectivitate, incluzând aici VGA, HDMI, USB 3.0 și DVI. Modelul 221B9T măsoară 21.5” cu un panou TN sau IPS, în timp ce 172B9T măsoară 17” și are un panou TN.

Philips 241B7QGJEB – Un monitor LCD de 24” (23.8”) full HD se află în vârful inovațiilor sustenabile. Oferă o gamă de tehnologii de înaltă performanță ce reduc consumul de energie precum design-ul de iluminare din spate ce garantează consum minim, tehnologia PowerSensor care detectează prezența sau absența utilizatorului prin semnale infraroșii nedăunătoare și ce reduce automat și corespunzător luminozitatea și tehnologia LightSensor care simte lumina ambientală și ajustează luminozitatea ecranului. Monitorul este construit 85% din materiale plastice ușoare reciclate folosite și are certificat TCO Certified Edge. Nu conține de substanțe dăunătoare precum plumbul, mercurul și PVC/BFR. De asemenea, toate părțile din plastic, structura și materialele de ambalare sunt 100% reciclabile.

Philips 329P9H – Monitorul de 31.5” (16:9) oferă un ecran premium fără margini pe toate cele 4 laturi, având o rezoluție 4K UHD (3840 x 2160) pentru utilizatorii care au nevoie de acuratețe a detaliilor și a culorilor. Echipat cu un comutator KVM integrat, acesta mai poate oferi și puterea și conectivitatea andocării de tip USB-C, conveniența și siguranța webcam-ului pop-up HelloT și eficiența PowerSensor, ce contribuie la reducerea consumului de energie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *