ATEN lanseaza biroul local din Romania printr-un eveniment de training introductiv

Biroul ATEN din Romania va reprezenta punctul principal de training, suport vanzari si service

pentru Europa de Est

ATEN, lider mondial in solutii de conectivitate si sisteme complete de administrare, inaugureaza biroul regional din Romania, care va reprezenta principala interfata de comunicare si coordonare a activitatii din Europa de Est.

Evolutia si, mai apoi, revolutia solutiilor de calcul au schimbat radical societatea si modul nostru de viata, ajutandu-ne sa fim mai eficienti, mai informati si tot mai mult conectati. Aceasta schimbare nu se reflecta insa numai asupra indivizilor, ci si asupra institutiilor si organizatiilor de toate felurile. Indiferent ca este vorba despre institutii medicale, de educatie, comerciale si financiare sau guvernamentale, digitalizarea reprezinta preocuparea principala a prezentului si viitorului, caci faciliteaza fluidizarea operatiunilor, eficientizarea activitatii si imbunatatirea calitatii serviciilor. Pentru ca toate acestea sa fie posibile, este insa nevoie de o infrastructura solida, bazata pe echipamente si solutii performante si fiabile, iar ATEN detine la ora actuala cel mai potrivit portofoliu de solutii si produse in acest sens. Performanta si fiabilitatea reprezinta insa numai doua dintre elementele necesare pentru implementarea unei solutii de succes pe termen lung, cel de-al treilea fiind dezvoltarea unui canal de comunicare eficient cu canalul de vanzare, integratorii si utilizatorii, care va fi utilizat pentru transferul de cunostinte, suport si service. Astfel, ATEN a decis sa deschida un birou local in Romania, in cadrul Global City Business Park, pe Sos. Bucuresti-Nord, Nr. 10, Corp O13, Et. 6, Pipera – Voluntari. Acesta va fi punctul principal de training si suport vanzari pentru tarile: Romania, Ucraina, Bulgaria, Moldova, Serbia, Muntenegru, Slovenia, Macedonia de Nord, si va fi coordonat de Bogdan Mihalcea, Country Manager – ATEN Romania.

Lansarea biroului de vanzari coincide cu inaugurarea centrului de RMA, o investitiei ATEN de peste 100.000 EUR, care are rolul de a acoperi din punct de vedere a functiunilor de service pentru solutiile ATEN in tarile din Europa Centrala si de Est. Astfel, ATEN demonstreaza un focus sporit spre a deservi mult mai rapid si eficient clientii din aceasta regiune.

„In ciuda provocarilor diverse cu care se confrunta Romania si Europa de Est, digitalizarea reprezinta un fenomen real si in aceasta regiune a lumii, iar ATEN doreste sa se implice mai activ in aceasta zona, atat prin furnizarea celor mai performante echipamente si solutii de conectivitate, cat si printr-o mai stransa colaborare cu partenerii locali si regionali, precum si prin functiunea de RMA la nivel regional.

Lansarea biroului din Romania este un pas important pentru noi si suntem increzatori ca reprezinta calea cea mai buna pentru stimularea dezvoltarii digitale si conectivitatii in intreaga regiune. Prin intermediul acestui birou vom putea pe de o parte sprijini mai bine activitatea de vanzari prin partenerii nostri, iar, pe de alta parte, vom asigura programe de training si certificari, astfel incat utilizatorii sa beneficieze de cele mai bune echipamente si solutii de conectica de pe piata, cat si de specialisti certificati pentru ele. Deschiderea Centrului ATEN de RMA face parte din viziunea noastra pe termen lung de a fi mai aproape de clientii nostri si de a le oferi servicii de cea mai buna calitate ”, a spus Bogdan Mihalcea, Country Manager – ATEN Romania.

Inaugurarea biroului ATEN Romania a avut loc pe 28 noiembrie 2019, fiind organizata sub forma unui seminar introductiv de implicare a presei in activitatea regionala a companiei, la care a participat si VP Europe CEE, Lanie Chen. In cadrul evenimentului, a fost prezentata echipa locala si au fost organizate demonstratii IoT, precum si un tur al centrului. Incepand cu acest prilej, mass-media si toti cei interesati vor gasi deschiderea si sprijinul de a raspunde la orice intrebare legata atat de companie, cat si de solutiile pe care ATEN le pune pe piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *