RAZER ANUNȚĂ UN PARTENERIAT GLOBAL CU GRAVITY

Colaborarea va face disponibil cel mai mare ecosistem dedicat jucătorilor

 tuturor utilizatorilor Gravity

Razer™, cel mai popular brand de lifestyle pentru gameri la nivel mondial, a anunțat o nouă colaborare cu Gravity Co., Ltd. (Gravity), o companie globală de gaming cunoscută pentru jocurile bazate pe franciza Ragnarok.

Colaborarea implică Razer Gold și Razer Silver, serviciul unificat de credit virtual dezvoltat de Razer, ce va fi integrat în toate jocurile video publicate de Gravity. Utilizatorii din Asia de Sud folosesc deja în număr foarte mare Razer Gold în cadrul jocului Ragnarok M: Eternal Love, destinat dispozitivelor mobile.

Bazându-se pe acest succes considerabil, parteneriatul dintre Gravity și Razer va permite integrarea Razer Gold în și mai multe jocuri la nivel global. Colaborarea are ca scop îmbunătățirea experienței de joc oferite de cele mai noi titluri publicate de Gravity, printre care se numără Ragnarok Crusade: Midgard Chronicles, Ragnarok Origin, Ragnarok X New Generation, Ragnarok Tactics și The Lost Memories: Valkyrie Songs. Cel din urmă este un joc destinat dispozitivelor mobile, ce a fost prezentat de curând la Global Game Exhibition G-STAR 2019, organizat în Busan, Korea.

Ragnarok Online este disponibil în peste 80 de regiuni, având peste 70 de milioane de utilizatori. Ragnarok M: Eternal Love după lansarea de anul trecut se poate mândri că a atins 30 de milioane de descărcări la nivel global.

“Suntem extrem de încântați de oportunitățile apărute în urma semnării parteneriatului dintre Gravity și Razer,” a declarat Min-Liang Tan, co-fondatorul și CEO-ul Razer. “Sperăm că această colaborare va îmbunătăți experiența de gaming pentru utilizatorii jocurilor publicate de Gravity, facilitând totodată accesul la cele mai noi oferte Razer.”

Fiind singurul sistem de credit virtual neutru, utilizat în multe jocuri, Razer Gold are ca scop simplificarea procesului de plată pentru jucători, prin eliminarea unor obstacole precum lipsa unui card de credit sau problemele prezentate de sistemele de plată nesecurizate. Implementarea serviciului de credit virtual facilitează accesul la metode de plată sigure pentru jucători, oferind Gravity posibilitatea de a-și face jocurile disponibile unei audiențe mai mari.

În plus, jucătorii care fac achiziții folosind Razer Gold primesc puncte de loialitate Razer Silver, ce pot fi folosite în cadrul unor oferte atractive. Creditul virtual poate fi achiziționat din peste un milion de puncte comerciale, atât în spațiul virtual, cât și cel retail. Astfel, în afară de spațiul online, Razer Gold poate fi achiziționat și din magazine, sub forma de carduri cadou.

“Gravity lucrează cu Razer Gold din 2016, permițând utilizatorilor noștri să facă plăți comode, dar mai ales sigure,” a declarat Harry Choi, Global Business Director al Gravity și Co-președinte al PT. Gravity Game Link. “Suntem încântați să extindem colaborarea și suntem curioși ce putem realiza împreună cu Razer.”

Noile jocuri Gravity anunțate în cadrul G-STAR 2019 oferă suport pentru folosirea Razer Gold și Silver. Razer și Gravity experimentează și cu alte forme de colaborare care implică echipamentul hardware și aplicațiile de business dezvoltate de Razer.

Pentru mai multe informații despre Razer Gold vizitați această pagină.

Pentru mai multe informații despre Gravity vizitați această pagină.

Pentru mai multe informații despre noile jocuri produse de Gravity vizitați această pagină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *